Grillet rådyrkølle

 

 4 personer

 Det skal du bruge:

  1. Stor Rådyrkølle.
    8. stk Enebær.
    4.tsk salt.
    lidt friskkværnet pepper.
    1/2 kop olie.
    5.dl Rødvin.

Sådan gør du:

Start med at afpudse køllen for hinder og sener, derefter tørres den af med en blød klud.

Derefter laves der en marinade af.
 
8 stk enebær der knuses 
4 tsk salt.
1/2 kop olie
lidt frisk pepper
 5. dl rødvin.

Når griilen er rigtig varm, kommer man kølen derpå, og det er meget vigtig at man smør den med marinaden hele tiden, imens at den bruner.

Når rådyrkøllen er blevet pæn brunet på alle sider, pakker man den ind i  staniol, og hælder resten af marinaden ved, lad den så stå og simre i ca 1. 1/4 time .

Tilbehør.

Kartofler.
1 Citron.
timian.
1 løg.

Kartoflerne skal kun vaskes ikke skrælles, skær dem derefter i halve og læg dem sammen  med skåret løg og nogle citron skiver, samt salt og peper og timian, kom derefter lidt olie i pakken og læg den på grillen i ca 1/2 time og vend dem tit.

Server det hele med lidt grøn salat samt et lunet flutes og en god kraftig rødvin.
 
Velbekommen!!