2 spsk sojasuce
4 spsk akacie honing
2 spsk rapsolie
½ dl hansen rom
4 spsk brun farin
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Start med at bene skinken ud, tag en stege gaffel stik en del huller i skinken.
Smør lidt marinade i midten af skinken, derefter tag noget snor og snøre skinken som vist på billedet. hæld lidt Hansen Rom hen over skinken gnid den ind i salt og peber, og derefter læg skinken i et ildfast fad, Pensle den godt med marinaden og stil den i en forvarmet oven på 250c° i ca en time, tag skinken ud og vend den,
Pensle den en gang til, og der efter pensle den vær time, husk at vend skinken hver gang man pensler den.
sænk temperaturen i ovnen til 160c° sæt et stege termometer i midten af skinken og lad den stege i ca 3 timer, eller til den er 70-75c° i midten, tag den ud og park den ind i sølvpapir og lad den ville i ca.15 min.
Sovsen:
Fremgangsmåde:
Tag 100g smør i en gryde og lad det smelte, tilsæt 2 spsk mel, hæld lidt vildtfond fra skinken, rør det sammen, tilsæt 1/2 L madlavningsfløde og lad det koge op og derefter tilsæt, lidt rødvin 2 spsk ribsgelé, lad det stå og simmer lidt, smag sovsen til med salt og peber tilsæt lidt kulør efter smag.
Tilbehør
Ovnbagte kartofler med årstidens grønsager
1 ½ kg kartofler
8 skt. Champion
2 stk. løg
2 stk. peberfrugter
4 stk. gulerødder
4 stk. tomater
2 stk. porre
4 stk. forårs løg
1 bdt. Grønne asparges
Oliven olie
Salt og peber
Rigtig god appetit og velbekomme.